eenvoudige

tijdregistratie voor teams

14Dayz, eenvoudige tijdregistratie. Gemakkelijk en plezierig in gebruik
Matt Ansell - Jask

Wat frustreert je het meest?

"De grootste frustratie met tijdregistratie voor 14Dayz was dat iedereen z'n tijd lijst apart invulde, dus ik moest persoonlijk alle informatie bij elkaar harken aan het eind van de week voor alle individuele projecten. Nu werkt iedereen eenvoudig samen aan een project en automatisch stopt 14Dayz alle informatie bij elkaar van de persoonlijke tijd lijsten. Hierdoor krijg ik direct inzicht in de besteding per klant."

Matt Ansell, Creatief Directeur bij Jask Design and Print

Lees in de praktijk studies over hoe mensen zoals jij 14Dayz gebruiken om op een eenvoudige manier hun tijd te registreren.

Hoe kan tijdregistratie leuk zijn?


Laten we eerlijk zijn: als tijd beperkt is en tijd is geld, dan is het belangrijk om te weten waar het blijft. Als je per uur betaald wordt, dan is het belangrijk om de uren die je aan een klant besteedt, goed bij te houden. Zoals professionals ongetwijfeld weten: wat je per se niet wilt, is discussie over de in rekening gebrachte uren.

Omdat de moderne mens zo druk is, is het verbeteren van je productiviteit de sleutel tot het verhogen van je levensstandaard. Om meer tijd te kunnen besteden, moet je precies weten hoe je je tijd besteed hebt. Alleen door deze kennis te bestuderen, kan je betere prioriteiten stellen en je efficiency verhogen.

Een andere kijk op software

Een overvloed aan mogelijkheden maken software complex of zelfs vervelend om te gebruiken. Wij geloven in simpele, goed uitgedachte oplossingen. Bestaande tijdregistratie software is lastig omdat er zo veel mogelijkheden in zitten die je tegenwerken, in plaats van je te helpen bij wat je wilt bereiken:

 • Voer je uren in

 • Maak rapportages

 • Krijg betaald

 

14Dayz is online tijdregistratie zonder gedoe. Het is eenvoudig om te beginnen met 14Dayz, want je hoeft er niets voor te installeren. Het enige wat je nodig hebt, is een browser en een internet verbinding. Dit betekent dat je het altijd en overal kunt gebruiken. Je gegevens zijn beschermd en worden dagelijks gebackuped als onderdeel van onze service.


Advocaten?

De basis van 14Dayz is software, gemaakt voor advocaten die als curator optreden in faillissementen. Zij moeten voldoen aan strenge eisen, volgens de ReCoFa richtlijnen. We hebben de werkwijze van deze klanten intensief bestudeerd en hebben met hen samengewerkt om het invoeren van gegevens zo snel en eenvoudig mogelijk te maken. En niet zonder succes: elke advocaat en secretaresse die van de software gebruik maakt is er van overtuigd dat het online bijhouden van gewerkte uren even snel of zelfs sneller is dan met traditionele, op de pc geïnstalleerde software.

Voor wie is 14Dayz?


Wat wij aanbieden, is eenvoudige, online tijdregistratie software voor groepen of ad-hoc projectgroepen. 14Dayz biedt met name voordelen voor groepen die geografisch verspreid werken en wel een manier zoeken om gewerkte uren op een centrale plaats bij te houden. Maar ook andere groepen kunnen veel voordeel behalen met 14Dayz.

Lees de ervaringen van mensen die 14Dayz gebruiken

 • Advocaten gebruiken het voor hun lopende zaken;

 • Webdesigners gebruiken het om uren in rekening te brengen;

 • Projectmanagers gebruiken het om projecten binnen budget te houden.

 • "Life hackers" gebruiken het om hun persoonlijke en professionele bezigheden in kaart te brengen, zodat ze een beter begrip krijgen waar alle tijd naartoe is gegaan.

 • Ondernemers gebruiken het om gewerkte uren van hun medewerkers bij te houden;

 • Bouwvakkers gebruiken het om hun uren thuis bij te kunnen houden, om zo een retourtje naar kantoor (en een hoop files) te besparen;

 • Freelancers gebruiken het om de uren bij te houden die ze aan een klanten hebben besteed;

 • Thuiswerkers gebruiken het om hun werkzaamheden te kunnen rapporteren.

 

 

Eigenschappen


Brains4All producten gaan uit van het principe: "de eenvoudigste oplossing die werkt". Geen overbodige mogelijkheden waar je alleen maar last van hebt, zoals in bestaande urenregistratie software. Wij bieden alleen de opties die je daadwerkelijk nodig hebt.

 • Ureninvoer per dag

 • Automatisch opslaan van ingevoerde uren

 • Categorieën verslepen

 • Export naar PDF en Excel